Contributie

De inschrijfkosten bedragen eenmalig, € 5,-.  

De contributie bedraagt voor peuters zijn €7,-  per maand, voor juniorleden en € 8,- per maand en voor seniorleden € 9,- per maand. 

Wanneer u uzelf of uw kind inschrijft bij onze vereniging vragen wij u het inschrijfgeld plus drie maanden contributie contant aan de leiding te betalen. Gelijktijdig met deze betaling levert u het ingevulde inschrijf/incassoformulier in bij de leiding. 

Vervolgens zal voor peuters per kwartaal en voor de overige leden per halfjaar worden geincasseerd / gefactureerd. 

Mocht u of uw kind aan twee verschillende uren deelnemen, dan geldt een korting op de contributie van € 1,- per maand voor het tweede uur. 

Voor de voorselectie en selectie gelden afwijkende tarieven. 

 

SKR geeft in maanden juli en augustus geen gymlessen. Over deze maanden is wel contributie verschuldigd. Bij het vaststellen van de hoogte van de contributie is hiermee rekening gehouden.


Kleding

 

Tijdens de gewone lessen gelden er in principe geen kledingvoorschriften echter wel veiligheidsvoorschriften zoals sportschoenen/turnschoentjes, sportkleding, opgestoken haren en geen sieraden.      

Wanneer een lid deelneemt aan de jaarlijkse onderlinge wedstrijden (in principe verplicht) is het clubpakje van de SKR verplicht voor zowel de jongens als de meisjes. Deze kleding kan dus ook gedragen worden in de lessen. 

De kleding voor zowel de meisjes als de jongens is verkrijgbaar bij de Turn en Balletshop Leiden.

De selectiegroepen dragen een ander pakje dan de recreatiegroepen. Ook dit pakje is verkrijgbaar bij de Turn en Balleshop in Leiden. 


Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

Wil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen.

Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op jeugdsportfonds.

 

 
skr website8.jpg